Om Demetra

Vi er en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedet. Vi analyserer markedet og giver på baggrund af analyserne vores holdning til kende.

Demetra Fondsmæglerselskab A/S er stiftet den 1. januar 2009 af chefstrateg Svend Jørgen Jensen og  godkendt som af fondsmægler af Finanstilsynet 1. august 2011.

Demetra har en bred kundeskare i landbruget men i de senere år har en del virksomheder også fundet ud af, at Demetras business cycle modeller er så veludviklede med korrekte forecast, at de også – direkte eller indirekte – gør brug af modellerne. Studiet af de gamle konjunkturmestre som f.eks. Burns og Mitchell, Geoffrey H. Moore og cyklusforskeren Edward Dewey har været afgørende for vores konjunkturopfattelse.

Konjunkturanalysen er en helt afgørende forudsætning for planlægning af virksomheders investeringscyklus, indkøb, salg og likviditet.

Konjunkturanalyse er også vigtig for at fastlægge den overordnede strategi for virksomheden og investeringer på de finansielle markeder. Derudover har Demetra et analyseteam med over 30 års erfaring indenfor trendanalyse/teknisk analyse, der er et redskab til at fastlægge de taktiske overvejelser og den praktiske udførelse af virksomheder og investorers strategi.

Vi tjener ikke på omsætning og honoreres alene for den rådgivning vi yder. Enten i form af abonnementsbetaling eller en rådgivningsaftale. Se mere om vores produkter her.

Vi har i 2014 oprettet afdelingen Demetra i investeringsforeningen Investin (Investin Demetra) for at gå skridtet videre og give vores kunder større mulighed for at drage fordel af vores erfaring og investeringsstrategier. Læs mere om investeringsforeningen her.