Rådgiver

Investin Demetra har indgået et samarbejde med Demetra Fondsmæglerselskab omkring rådgivning omkring strategien.

sjj_visitkortDemetra Fondsmæglerselskab er stiftet den 1. januar 2009 af chefstrateg Svend Jørgen Jensen, der i et par årtier har beskæftiget sig med landbrugets forhold. Derudover har Demetra et analyseteam med over 30 års erfaring indenfor trendanalyse/teknisk analyse, der er et redskab til at fastlægge de taktiske overvejelser og den praktiske udførelse af virksomheder og investorers strategi.

I de senere år har en del virksomheder fundet ud af, at Demetras business cycle modeller er så veludviklede med korrekte forecast, at disse virksomheder direkte eller indirekte gør brug af modellerne. Studiet af de gamle konjunkturmestre som f.eks. Burns og Mitchell, Geoffrey H. Moore og cyklusforskeren Edward Dewey har været afgørende for vores konjunkturopfattelse.

Vore leveregler er:

  • Konjunkturanalyse er vigtig til at fastlægge den overordnede strategi for virksomheden og investeringer på de finansielle markeder.
  • Demetra tjener ikke penge på omsætning eller formidlingsprovision. Fondsmæglerselskabet betales alene for den løbende rådgivning af Investin Demetra
  • Vi har stor respekt for de kunder, der viser os tillid ved at placere deres pensionsmidler eller formue hos os. Derfor arbejder vi for at skabe den bedst mulige forrentning over år og er åbne omkring vores strategier
  • Hver uge vil vi offentliggøre den løbende udvikling i vores strategi her på siden, så du kan følge direkte med i vores arbejde med dine penge.
    http://demetrainvest.dk/strategi/radgiver/