Vi er anderledes

Vores evne til at læse markedet giver Investin Demetras kunder en klar fordel i forhold til andre investeringsforeninger. Vores investeringsforening er baseret på viden og respekt for markedet.

Der er mange investeringskunder, hvis penge har fulgt op- og nedturene i markedet i de seneste år. Krisen i 2001 og krisen i 2008 har reduceret investorernes formuer betragteligt. Det tager mange år at hente de store tab hjem igen. Vi har det som erklæret mål at være med, når aktiemarkederne stiger og stå udenfor, når pilen vender nedad.

Vores koncept bygger på en model, som Demetra Fondsmæglerselskabs chefstrateg Svend Jørgen Jensen har fulgt og gennemtestet over de sidste 15 år.

Der, hvor vi adskiller os, er, at vi kan være inde i markedet, når det stiger og være helt ude af aktiemarkedet, når det falder. Der er samtidigt mulighed for at tjene penge i et faldende aktiemarked. Demetra Fondsmæglerselskabs analytikerne har over årene set kriserne komme og har formået at stå udenfor aktiemarkederne i de år, hvor de største fald har fundet sted. Det er den viden om markedets mekanismer, vi bygger vores forretning på.

Det kræver mod at forlade et marked i vækst. I Demetra har vi den opfattelse, at en defensiv strategi er vejen til et godt afkast i det lange løb. Derfor er det vigtigere for os at være ude af et faldende marked end at være med i et stigende.