Overblikket

Fortsat risiko for en korrektion i aktiemarkederne.

Blot for at følge op på situationen i aktiemarkedet. De langsigtede negative divergenssignaler er fortsat intakte i vor adfærdsmodel. Igen skal kursen ultimo januar ligge lavere end kursen ultimo december. Det er vigtigt at fastslå, at trenden fortsat er op. Divergenssignaler er ikke umiddelbart et signal om at sælge, men strategisk kan det være et signal om at reducere  sin beholdning. Situationen ligner situationen fra 2000 og 2007. Det bliver dog først negativ, når leading indicators svækkes. Den nederste kurve er en 20 måneders Rate of Change med en 41 måneders cyklus. Denne cyklus var regelmæssig fra 1868-1945. Men reverserede (d.v.s. vendte om) fra 1946. Den synes nu at være i spil igen. S & P 500

Kommentarer

 1. Palle Eghjort, 18. januar, 2014, 07:33

  Hej Svend / Demetra. Spændende at følge jeres kommentarer. Jeg syntes jeres bidrag er et godt supplement til de mange “forvirrende” opysninger der svirrer rundt omkring på andre web-sites.

  Jeg håber der snart kommer en opdatering om netop korrekstions-situationen .

  Læser noget på jeres side næsten dagligt.

  mvh
  Palle Eghjort

 2. Svend Jørgen, 19. januar, 2014, 15:15

  Der er ingen ændringer i det nuværende signal. Det kan først blive afgjort ultimo måneden. Februar ser statistisk ud til at være en dårlig aktiemåned.

 3. Kim, 1. februar, 2014, 14:28

  Hej Svend Jørgen…..jeg ser også frem til den nye graf .-)…hvis du ellers laver en opdatering.

  God weekend!

  Kim Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.