Overblikket

Langsigtet nedtrend i Hvede/Paris

Som opfølgning på det forrige indlæg om hvedelagre, lagercyklus og priser, kan vi nu konstatere, at de europæiske priserer under svækkelse. Vi har i chartet vist Møllehvede/Paris/Maj 2013 kontrakten. Vi kan se, at kurven er brudt ned igennem 200 dages glidende gennemsnit på afgørende vis. Det antyder, at vi står over for et større prisfald. De engelske priser har afsluttet et topmønster i det ugebaserede chart. De amerikanske priser har længe været i en klar nedtrend.

Kommentarer

  1. skive, 20. februar, 2013, 10:24

    Selv om 200 dage er brudt nedad ,synes jeg, at det er tidlig at forudsige en “”almindelig”” nedtrend i hvede , det kunne i stedet godt blive en konsolidering omkring 200 dage, med påfølgende stigning om en 3 til 4 fire måneder og høsten 2013 med!———–Og et højere bundniveau end vi er vandt til er iøvrigt ved at være” fastlagt”!skive

    • Svend Jørgen, 20. februar, 2013, 11:02

      Hej Skive, Trenden er ned i USA. London har afsluttet et topmønster, men ligger dog stadig over 200 dages glidende gennemsnit. Hvede/Paris tester 12 måneders glidende gennemsnit. Det ligner en forestående svækkelse. Sæsonmæsigt svækkes priserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.