Overblikket

On-line annoncering efter arbejdskraft

For at følge op på on-line annoncering efter arbejdskraft, så er denne stadig i en cyklisk nedtrend, selv om tallene er bedre. Årsagen er, at  tallene i en periode har været svage. Der skal flere stigninger til, for at en ny optrend.

Kommentarer

  1. Svend Jørgen, 30. oktober, 2013, 16:18

    Det nye tal for oktober måned er netop offentliggjort af Conference-Board. Det betød et fald i online annonceringen efter arbejdskraft fra 5.184.638 til 4.926.782. Et fald på næsten 258.000. Det forstærker den cykliske svækkelse med en ny bund. Vi ligger under 12 måneders glidende gennemsnit, men kun en svækkelse under 4.871.000 vil være direkte negativ med forventninger om yderligere svækkelse.

  2. skive, 8. november, 2013, 10:48

    Alle de mange index komponenter, de er meget interessante-men- kan man tage én, og lade den stå alene? BNP i USA var overraskende god , det ændrer jo noget på det hele!—–Et af componenterne i leading er aktiepriser, men selv om de hele tiden udfordres til fald, så sker det jo ikke , så det skupper hele tiden leading opad, med mindre man nedtoner betydninger af aktiekurser! ——-Tilhører annoncering efter arbejdskraft en særlig konjunkturgruppe?-Måske er der bare tale om en” væksttilpasning”!skive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.