Slide
Få mere ud af din formue
Investin Demetra
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Finansielle Markedsanalysers Anatomi

I bogen Finansielle Markedsanalysers Anatomi gennemgår fire forfattere alt fra markedspsykologi over specifikke modeller og redskaber til cyklus- og konjunkturanalyse, sådan at værktøjskassen langsomt fyldes op i løbet af bogen. 

Alt er illustreret med konkrete eksempler og en stor mængde veltilrettelagt grafisk materiale. 

Forfatterne bag bogen er John Yde og Svend Jørgen Jensen, Peter Jensen og Tom Bundgaard.  John Yde og Svend Jørgen Jensen er pionerer i Danmark, når det gælder teknisk analyse.  Hver d eres bidrag er  baseret på ca. 35 års erfaring. 

Johns speciale er Elliot Wave – teorien, mens Svend Jørgen Jensen bl.a. har udviklet Demetra Business Cycle Model.

Cand.oecon. Peter Jensen har siden 2000 været beskæftiget i fondsmæglerselskaber med hovedfokus på teknisk analyse.

Tom Bundgaard, Kairos Commodities, er certificeret teknisk analytiker fra både London og USA.

Om bogen

Investeringer bliver ofte styret af følelser, og derfor er investorer tit deres egen værste fjende. Irrationelle beslutninger giver tab, og derfor er det afgørende at få opbygget en stærk investeringsmodel og en nedskreve t  strategi, der fjerner følelserne fra beslutningsprocessen.

Finansielle Markedsanalysers Anatomi skal øge læserens forståelse for teknisk analyse og hjælpe ham på vej til bedre investeringer.

Denne bog indeholder – ligesom en stærk investeringsmodel – analyse af konjunkturudvikling, fundamentalanalyse, trendanalyse, cyklusanalyse og et indgående kendskab til psykologien på de finansielle markeder. Det er investeringsmodellens vigtigste byggesten og grundlaget for at træffe rationelle og succesfulde investeringsbeslutninger.

Finansielle Markedsanalysers Anatomi