Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Afgrøde diversiteten forringes

Posted af John Yde, 4. marts, 2014 - 14:05

kalorie040314

Grafen herover viser, hvor betydningen af sojabønner, solsikker og palmeolie er øget betydeligt i perioden fra 1961 til 2009. Det er en del af en afhandling, der viser, at verdens afgrødeproduktion samles på færre og færre afgrøder. Det giver en øget usikkerhed for fødevaresikkerheden, idet ulykkerne bliver større, hvis noget går galt. Yderligere oplysninger kan findes i en rapport fra PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America), som kan downloades ved at klikke på billedet herunder:

pnas040314