Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Finansiel rådgivning

To ting vægtes højt hos Demetra: viden og samarbejde. Vi er først og fremmest et videnshus, hvor det er essentielt for os kontinuerligt at holde os opdaterede på markedsbevægelser. Dernæst er det vores opgave at omsætte denne indsigt til handlinger, som gør os til en værdifuld samarbejdspartner.

Vores erfaringer viser, at selv små justeringer på eksempelvis realkreditbelåning, opkøb/afvikling af investeringer og valutaafdækning i forhold til konjunkturudviklingen giver store besparelser og dermed større fortjeneste.

Demetra tilbyder skræddersyet rådgivning, der tager udgangspunkt i din unikke situation. Det kan være alt fra gennemgang af lånetilbud til at bruge konjunkturanalyse til at rådgive om en virksomheds investeringscyklus.

Demetra handshake

Privat rådgivning:
Få mere ud af din formue

Demetra har ingen skjult agenda, når vi rådgiver – vi tjener ingen provision og har ingen skjulte omkostninger ved din øgede formue. Det vil sige, at du får 100 % gennemsigtig formuepleje med fokus på, hvordan du får mest muligt ud af din formue.

Har du eksempelvis overblik over de omkostninger, der er ved låntagning, i form af gebyrer, kurtage og lånesagsomkostninger? Demetra kan rådgive dig om realkreditbelåning, så du er bedre klædt på til mødet med dit pengeinstitut. Spørgsmål om din pension og dine investeringer hjælper vi også gerne med. 

Demetra Analyser coins

Virksomhedsrådgivning:
Optimér din virksomheds potentiale

Finansiel virksomhedsrådgivning skal have til formål at forbedre vilkårene for at øge virksomhedens likviditet – hvad enten det er gennem optimering af investeringer, valutaafdækning og/eller disponering af råvarer. Demetras arbejde med Business Cycle-modeller, teknisk analyse, fundamentalanalyse og cyklisk analyse har skabt så veludviklede modeller, at vi er i stand til at gøre en forskel for virksomheder gennem bl.a. strategisk sparring om renteudvikling, valg af lånefinansiering, planlægning af investeringer, disponering af industrielle råvarer og rådgivning i forbindelse med virksomhedens valutaafdækning.  

Demetra Analyser analyse

Finansielle analyser

På basis af vores analytikeres årelange erfaring med de finansielle markeder, konjunkturanalyse og teknisk analyse laver vi løbende analyser af udviklingen på de finansielle markeder.

Business Cycle og Aktiestrategi er en publikation, der hver uge analyserer og konkluderer på signifikante udviklinger på verdens store aktiemarkeder.
Business Cycle og Rentestrategi er en publikation, hvori der hver uge foretages trendanalyse af de vigtigste udenlandske og danske obligationsmarkeder. 
Publikationen Valutastrategi udkommer to gange om ugen. Der er tale om trendanalyse af alle de vigtigste valutakryds.