Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Får du den rigtige rådgivning? 

Konjunkturanalyse er en helt afgørende forudsætning for planlægning af virksomheders investeringscyklus, indkøb, salg og likviditet. Demetras arbejde med Business Cycle, fundamental-, cyklisk og teknisk analyse har skabt veludviklede modeller, som gør os i stand til at optimere virksomheders og privates vilkår ved hjælp af finansielle strategier.

Når du benytter dit pengeinstitut til finansiel rådgivning, vil de altid have deres egen indtjening for øje. Derfor vil de fleste virksomheder have gavn af at opsøge uvildig finansiel rådgivning. Demetra yder objektiv sparring, som hjælper dig med at stå stærkere i dialogen med dit pengeinstitut.

Hos Demetra får du 100 % uvildig rådgivning og dermed et uvildigt overblik over jeres muligheder, så I kan udnytte
det økonomiske potentiale.
Første møde er helt uforpligtende – så har du mulighed for at vurdere, hvilken forskel vi kan gøre for dig. 

Demetra chats

Landbrugsrådgivning

En landmand har travlt med produktion af afgrøder, svin, mælk m.v., og sådan skal det være! Men et succesfuldt landbrug kræver også en klar finansiel strategi. Demetra kan hjælpe dig med at få overblik. Gennem optimering af dine finansielle omkostninger, sparring på afdækning af råvarer og valg af lån samt etablering af en finansiel strategi kan du effektivt sænke din produktionspris.   

Demetra handshake

Finansiel rådgivning

Vi prioriterer viden højt, og vores analytiske indsigt sikrer et solidt fodfæste for vores rådgivning. Hvad enten du søger rådgivning vedrørende din private formue eller virksomhedsgælds- og/eller formuepleje, vil du få kvalificeret rådgivning fra os med vægt på samarbejde og gennemsigtighed. Sammen tilrettelægger vi en strategi specifikt udarbejdet til dine behov.  

Demetra collaborator

Uvildig sparring

Vi kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger inden for den finansielle sektor. Måske du har brug for vejledning omkring en større pensionsopsparing, lån, papir fra banken eller noget helt fjerde.
Da vi ikke modtager provision eller har interesser i at promovere specifikke produkter, kan vi give dig 100 % uvildig formuepleje.