Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Får du den rigtige rådgivning? 

Konjunkturanalyse er en helt afgørende forudsætning for planlægning af virksomheders investeringscyklus, indkøb, salg og likviditet. Demetras arbejde med Business Cycle, fundamental-, cyklisk og teknisk analyse har skabt veludviklede modeller, som gør os i stand til at optimere virksomheders og privates vilkår ved hjælp af finansielle strategier.

Når du benytter dit pengeinstitut til finansiel rådgivning, vil de altid have deres egen indtjening for øje. Derfor vil de fleste virksomheder have gavn af at opsøge uvildig finansiel rådgivning. Demetra yder objektiv sparring, som hjælper dig med at stå stærkere i dialogen med dit pengeinstitut.

Hos Demetra får du 100 % uvildig rådgivning og dermed et uvildigt overblik over jeres muligheder, så I kan udnytte
det økonomiske potentiale.
Første møde er helt uforpligtende – så har du mulighed for at vurdere, hvilken forskel vi kan gøre for dig. 

Rådgivning

Landbrugsrådgivning

En landmand har travlt med produktion af afgrøder, svin, mælk m.v., og sådan skal det være! Men et succesfuldt landbrug kræver også en klar finansiel strategi. Demetra kan hjælpe dig med at få overblik. Gennem optimering af dine finansielle omkostninger, sparring på afdækning af råvarer og valg af lån samt etablering af en finansiel strategi kan du effektivt sænke din produktionspris.   

Læs mere

Økonomisk rådgivning

Finansiel rådgivning 

Vi prioriterer viden højt, og vores analytiske indsigt sikrer et solidt fodfæste for vores rådgivning. Hvad enten du søger rådgivning vedrørende din private formue eller virksomhedsgælds- og/eller formuepleje, vil du få kvalificeret rådgivning fra os med vægt på samarbejde og gennemsigtighed. Sammen tilrettelægger vi en strategi specifikt udarbejdet til dine behov.    

Læs mere

Uvildig sparring

Uvildig sparring 

Vi kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger inden for den finansielle sektor. Måske du har brug for vejledning omkring en større pensionsopsparing, lån, papir fra banken eller noget helt fjerde.
Da vi ikke modtager provision eller har interesser i at promovere specifikke produkter, kan vi give dig 100 % uvildig formuepleje.

Book et møde

Vil du have overblik og overskud?

Kontakt os på 87 22 90 80 eller book et møde her!

Vi glæder os til at tale med dig.