Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Bolig og Renter

Hvornår er det optimalt at købe og hvilket lån skal du vælge?

”Bolig og renter” er en publikation på 4 sider med en pædagogisk forklaring på video.  

At købe hus eller lejlighed er en beslutning, der finder sted 3-4 gange i en livscyklus. Især den første gang man køber, føles det som en meget stor og tung beslutning. Er det den rigtige bolig? Er det det rigtige tidspunkt?  Man søger et svar på, hvilket realkreditlån man skal vælge, og selvom et svar på dette afgøres af mange faktorer, så vil viden om fremtidig renteudvikling og den økonomiske udvikling stille potentielle købere stærkt både før, under og efter valget af lånetype.
Derfor har Demetra Analyse udviklet et produkt, hvor udviklingen i boligmarkedet og de store cykliske bevægelser, der kan have indflydelse på den økonomiske udvikling analyseres for at få en afrundet forståelse af boligmarkederne og renteudviklingen. Denne forståelse kan klæde alle godt på i møde med banken, hvor de store beslutninger tages. Vores viden bygger på forskning i udviklingen i byggeriet og renten i 25 år. Din viden bliver underbygget af en forståelse af de finansielle markeder og ikke kun baseret på anbefalinger fra banken.  Banker, erhvervsvirksomheder, landbrug, godsejere og private har modtaget vore råd om renteudviklingen i et par årtier. Vi har desuden udviklet strategier til boligmarkedet sammen med større entreprenører.

”Boliger og renter” kan hjælpe dig med at opnå indblik i hvordan boligmarkedet udvikler sig, samt opnå en dybere forståelse af renteudviklingen og dermed hvilken rente og lånemulighed giver mening baseret på den økonomiske udvikling. Derudover sikrer analysen dig også et overblik over hvordan den økonomiske situation ser ud i de kommende år, hvornår renten kan stige igen og hvad man skal være opmærksom på i de lånetilbud, du modtager. 

Bolig og Rente Analyse: Et analyse om valg af realkreditlån

Produktet udkommer én gang i kvartalet, således kan du løbende vurdere din nuværende situation ud fra et uvildigt analysegrundlag. Analysen giver dig viden om udviklingen i byggeriet og de væsentligste økonomiske markeder, samtidig kommer vi med en konkret anbefaling af valg af realkreditlån (Skal man tage kort variabelt lån eller skal man vælge det mere sikre 30-årige fastforrentet lån?) baseret på markedstendenserne og renteudviklingen.

Du kan vælge at købe produktet som en engangsydelse eller tegne et årsabonnement.