Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

En kort horisont eksisterer ikke

Hos Demetra Fondsmæglerselskab er vi langsigtede investorer og af den opfattelse, at en defensiv strategi er vejen til et godt afkast i det lange løb. Vi vil påstå, at verden faktisk er meget forudsigelig. Derfor mener vi, at vores analytikkers viden om fundamentale tendenser, teknisk analyse og cykliske bevægelser være med til at forudsige bevægelserne i markederne i det lange løb.

Investeringsfonden Investin Demetra har helt frie rammer til at fastsætte andelen af aktier og obligationer mellem 0 og 100 %, så din investering kan øges og beskyttes i et evigt foranderligt marked. Denne fordeling foretages på basis af en nedskrevet og dynamisk investeringsmodel. Fleksibiliteten i investeringsfonden betyder, at du ikke hele tiden skal tage aktivt stilling til enkelte aktier eller obligationer.

Vi tror på, at investeringsfonden Investin Demetras strategi er den sundeste og mest profitable for vores kunder. Vores model har til formål at skabe et stabilt og udbytterigt afkast uden risiko for de store tab, der opstår, når markederne er i frit fald.

En test af Investin Demetras investeringsstrategi viser en mere end dobbelt så stor værditilvækst i forhold til det globale aktiemarked i perioden 1992-2013.

Afkast

Afkast

Lad os fortælle dig mere

Kontakt os på 87 22 90 80 eller book et møde her!

Vi glæder os til at tale med dig.