Slide
Få mere ud af din formue
Investin Demetra
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

En kort horisont eksisterer ikke

Hos Demetra Fondsmæglerselskab er vi langsigtede investorer og af den opfattelse, at en defensiv strategi er vejen til et godt afkast i det lange løb. Vi vil påstå, at verden faktisk er meget forudsigelig. Derfor mener vi, at vores analytikkers viden om fundamentale tendenser, teknisk analyse og cykliske bevægelser være med til at forudsige bevægelserne i markederne i det lange løb.

Investeringsfonden Investin Demetra har helt frie rammer til at fastsætte andelen af aktier og obligationer mellem 0 og 100 %, så din investering kan øges og beskyttes i et evigt foranderligt marked. Denne fordeling foretages på basis af en nedskrevet og dynamisk investeringsmodel. Fleksibiliteten i investeringsfonden betyder, at du ikke hele tiden skal tage aktivt stilling til enkelte aktier eller obligationer.

Vi tror på, at investeringsfonden Investin Demetras strategi er den sundeste og mest profitable for vores kunder. Vores model har til formål at skabe et stabilt og udbytterigt afkast uden risiko for de store tab, der opstår, når markederne er i frit fald.

En test af Investin Demetras investeringsstrategi viser en mere end dobbelt så stor værditilvækst i forhold til det globale aktiemarked i perioden 1992-2013.

Office Demetra Afkast

Investin Demetra