Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Om os

Demetra er en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedet. Vi analyserer markedet og giver på baggrund af disse analyser vores holdning til kende.

Vores analyseteam har over 30 års erfaring inden for teknisk analyse, fundamentalanalyse og cyklisk analyse. Denne viden kombinerer vi med Demetras Business Cycle-analyse for at skabe et solidt indblik i den finansielle verden.

Vores analyser danner grundlag for vores rådgivning og er med til at sikre en objektiv holdning til de forskellige markeder. Kombineret med vores mangeårige praktiske erfaring kan vi på den måde strikke den bedste overordnede strategi sammen til dig. Hvad enten du er privatperson, virksomhed eller landmand.  

For at give vores kunder og andre interesserede større mulighed for at drage fordel af vores viden om markederne oprettede vi afdelingen Demetra i investeringsforeningen Investin (Investin Demetra) i 2014. 

Demetra Fondsmæglerselskab A/S blev stiftet 1. januar 2009 af chefstrateg Svend Jørgen Jensen og godkendt som fondsmægler af Finanstilsynet 1. august 2011. 

Demetra analyse-3
Demetra kontor

Uvildig rådgivning

Vores fokus er at skabe økonomisk tryghed og fremgang for vores kunder. Vi arbejder uafhængigt af banker og andre interesseorganisationer. Vi tjener ikke på jeres omsætning eller får provision – vi honoreres alene for den rådgivning, vi yder.

Vores første møde er uforpligtende, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst gør en forskel for dig.

Det er vores opgave at få dig til at forstå din finansielle situation gennem tydelig kommunikation og klar indsigt i vores arbejde. Vores objektive tilgang sikrer, at vi arbejder bedst muligt for dine interesser og har mulighed for at give dig skræddersyet, uvildig formuepleje.

Vores kunder har mange forskellige baggrunde – fra større virksomheder til landmænd og private. Fælles for dem er, at vi giver dem større overblik over deres økonomiske potentiale og hjælper dem til at stå stærkere i deres dialog med pengeinstitutterne.    

Medarbejdere

Analytiker

Bjarke Skoffer Kjeldsen

[email protected] 87 22 90 80 28 49 33 59
Demetra Svend-Jørgen

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

[email protected] 87 22 90 80 20 16 97 14
Karl portret

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

[email protected] 87 22 90 80 23 34 52 30
John Yde portret

Chefanalytiker

John Yde

[email protected] 87 22 90 80 21 76 64 94

Til Pressen

Demetra kan bidrage med specialistviden inden for aktuelle udviklinger på de finansielle markeder. I Aarhus har vi et studie, som gør, at vores eksperter kan stille op til interviews, og tv- og webmedier.