Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Faglig indsigt

Mangler du fagligt input til et arrangement? Eller er I en gruppe, der blot har brug for at lære mere om de finansielle markeder?

Hvad enten I er 10 eller 500 personer, kan Demetra levere relevant indhold om de finansielle markeder.

Vores foredrag kan have forskellig karakter. Det kan være en fokuseret opdatering på den øjeblikkelige situation for råvarer, finansielle markeder eller konjunkturerne. Det kan også være en gennemgang af vores konjunkturmodel og investeringsstrategi.

Vi kan også tale om psykologien i markedet – hvorfor agerer vi, som vi gør, og hvorfor har man brug for at lægge en strategi? 

Vi kan naturligvis også kombinere de forskellige emner. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan bidrage til dit arrangement.

Chefstrateg Svend Jørgen Jensen

Chefstrateg Svend Jørgen Jensen er en efterspurgt foredragsholder, der holder mellem 40 og 50 foredrag om året i bl.a. pengeinstitutter, virksomheder, grovvareselskaber og landboforeninger.

Svend Jørgen Jensens kombination af pædagogisk uddannelse og faglig indsigt i såvel konjunkturerne som markederne betyder, at selv svært tilgængeligt fagligt stof gøres “spiseligt” for tilhørerne. Indlæggene er præget af en blanding af humor, provokation og indsigt.

Svend Jørgen Jensen lægger vægt på dokumentation af sine forecasts, der af flere markedsdeltagere anses for at være kontroversielle. Svend Jørgen Jensen anvender konjunkturmodeller, der er udviklet af de bedste konjunkturforskere, herunder bl.a. Burns og Mitchell.

Demetra Svend-Jørgen