Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Faglig indsigt

Mangler du fagligt input til et arrangement? Eller er I en gruppe, der blot har brug for at lære mere om de finansielle markeder?

Hvad enten I er 10 eller 500 personer, kan Demetra levere relevant indhold om de finansielle markeder.

 

Vores foredrag kan have forskellig karakter. Det kan være en fokuseret opdatering på den øjeblikkelige situation for råvarer, finansielle markeder eller konjunkturerne. Det kan også være en gennemgang af vores konjunkturmodel og investeringsstrategi.

Vi kan også tale om psykologien i markedet – hvorfor agerer vi, som vi gør, og hvorfor har man brug for at lægge en strategi? 

Vi kan naturligvis også kombinere de forskellige emner. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan bidrage til dit arrangement.

Chefstrateg Svend Jørgen Jensen

Chefstrateg Svend Jørgen Jensen er en efterspurgt foredragsholder, der holder mellem 40 og 50 foredrag om året i bl.a. pengeinstitutter, virksomheder, grovvareselskaber og landboforeninger.

Svend Jørgen Jensens kombination af pædagogisk uddannelse og faglig indsigt i såvel konjunkturerne som markederne betyder, at selv svært tilgængeligt fagligt stof gøres “spiseligt” for tilhørerne. Indlæggene er præget af en blanding af humor, provokation og indsigt.

Svend Jørgen Jensen lægger vægt på dokumentation af sine forecasts, der af flere markedsdeltagere anses for at være kontroversielle. Svend Jørgen Jensen anvender konjunkturmodeller, der er udviklet af de bedste konjunkturforskere, herunder bl.a. Burns og Mitchell.

Vil du vide mere?

Kontakt os på 87 22 90 80 eller book et møde her!

Vi glæder os til at tale med dig.