Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Få mere ud af din formue

I strategien bag investeringsforeningen Demetra KL lægges der vægt på at bevare kapitalen i urolige markeder. Derudover betales der i investeringsforeningen Demetra KL ikke formidlings- eller tegningsprovision til rådgivere. Der er fokus på at holde omkostningerne i bund, så du får mere ud af din investering.

Demetra Fondsmæglerselskab A/S  prioriterer vores kunders sikkerhed, og det er vigtigt for os, at du er tryg ved at investere din formue igennem vores investeringsforeningen. Derfor står gennemsigtighed, lave omkostninger og sikkert og stabilt afkast højest på listen over målsætninger i investeringsforeningen Demetra KL.

Investeringsforeningen Demetra KL er en afdeling under Fontmarket.  

Når du investerer gennem en investeringsforening, investerer du sammen med andre og får adgang til professionel pleje, risikospredning og stordriftsfordele. 

Lad os præcisere risikoen ved investeringen i Demetra KL: Se mere

Bliv-investor demetra inspect

Før du investerer

At vælge, om man vil investere, og hvad man vil sætte sine penge i, er en afvejning af mange faktorer.

Hvilken tidshorisont har du? Hvilken risikovillighed har du? Det kan ligeledes være en overvejelse af, om du føler, at du får nok ud af dine frie midler i dit pengeinstitut.

Demetra Analyser coins

Omkostninger og risiko

Investeringsforeningen Demetra KL ønsker at gøre op med de uigennemsigtige omkostninger, som mange oplever i investeringsforeninger. Der arbejdes udelukkende for at sikre din investering og optimere investeringsfondens afkast, så en investering hos os bliver attraktiv for dig.  

Bliv-investor demetra user-check

Sådan bliver du investor

Det er let at købe investeringsbeviser i investeringsforeningen Demetra KL.

Du skal ikke skifte bank, og du kan selv købe investeringsbeviserne. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig med dit køb og sidder klar ved telefonerne.