Slide
Få mere ud af din formue
Demetra KL
Slide
Udnyt dit økonomiske potentiale
Uvildig finansiel rådgivning
Slide
Få overblik og overskud
Landbrugsrådgivning
Slide
Bliv klogere på markederne
Gratis prøveabonnement

Købsvejledning

Det er let at købe investeringsbeviser i Demetra KL.

Du kan købe investeringsbeviserne igennem din netbank eller gennem din rådgiver ved brug af fondskoden DK0060511897.

Du kan også købe via Nordnet.

Du kan finde mere information om køb via banken her.

Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig med dit køb og andre spørgsmål, du kan ringe til os på 87 22 90 85. 

Har du aldrig købt værdipapir før?

Få dit pengeinstitut til at oprette et værdipapirdepot

Hvis ikke du har købt værdipapirer før, skal du have dit pengeinstitut til at oprette et værdipapirdepot. Det er i princippet det samme som en almindelig konto, du skal blot kontakte din bank og bede dem at lave det til dig. 

Har du købt værdipapir før?

Så kan du gå direkte ind på din netbank og køb investeringsbeviser for det ønskede beløb.

Det er forskelligt, hvordan der kan søges på Demetra KL afhængigt af, hvilket pengeinstitut du bruger. I nogle pengeinstitutter kan der søges på fondskoden DK0060511897 eller 60511897. I andre pengeinstitutter kan der kun søges på navnet, Demetra KL – eller dele deraf.

Du kan selvfølgelig også ringe til dit pengeinstitut og få dem til at købe investeringsbeviserne til dig eller udfylde en ordreblanket og aflevere den i dit pengeinstitut.

Vær opmærksom på at det typisk er billigere for dig at købe investeringsbeviserne i netbanken end at bede dit pengeinstitut om at gøre det for dig.

Hvad er mit investeringsbevis værd?

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen i dine investeringer, kan du følge med her.

Du kan følge med i kursudviklingen via din netbank eller via fondsbørsen. Du kan også finde opdateringen direkte på vores hjemmeside her.

Kursen på dine investeringsbeviser afspejler den indre værdi af værdipapirerne i investeringsforeningen. Indre værdi beregnes og offentliggøres som minimum tre gange om dagen.

Hvis du vil sælge dine beviser igen?

Hvis du ønsker at sælge dine investeringsbeviser igen er det også meget nemt. 

Der er ingen binding af dine penge og der behøver faktisk ikke engang at være en køber til dine investerings beviser.

Du er nemlig garanteret indløsning af dine investeringsbeviser, da Demetra KL har indgået en aftale med Jyske Bank som marketmaker. Det betyder at Jyske Bank stiller bud- og udbudspriser hver dag. Købs- og salgskurs bliver fastsat ud fra ’indre værdi’, der er værdien af dit investeringsbevis efter følgende princip: Købskursen er værdien af investeringsbeviset (’indre værdi’) plus 1,5% (emissionstillæg) Salgskursen er værdien af investeringsbeviset (’indre værdi’) fratrukket 0.25% (Indløsningsfradrag)

Du kan købe eller sælge investeringsbeviserne alle hverdage i børsens åbningstid. Dog skal indre værdi beregnes først og det sker typisk første gang omkring kl. 10.00