Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

En hurtig analyse af Chr. Hansen, Coloplast, Danske Bank og DSV

Posted af John Yde, 9. marts, 2011 - 14:28


Chr. Hansen aktien viser et par interessante niveauer, som kan være værd at holde øje med. For det første er der topniveauet ved 126, som nu har afvist 4 gange. Så er der støttelinien, som aktien netop møder ved 122 niv. og endelig næste horisontale linie på 120.40. Brud på de to sidstnævnte niveauer indikerer top og kan føre til en betydelig svækkelse af aktien.

I Coloplast aktien er der en meget tydelig støttelinie v ed 750, der samtidig danner “halslinie” til et klassisk topmønster. Det vil være meget kritisk for aktien, hvis denne linie giver slip.

Danske Bank har allerede givet et negativt trendsignal, der synes at lægge op til yderligere svækkelsemod og måske også under 100 niv. Aktien skal etablere sig over 135 niv. igen for at vende tilbage til et positivt trendmønster.

DSV aktien fastholder positive takter, og det holder ved, så længe aktien respekterer støttelinierne ved hhv. 112.50 (stigende) og 111.00 (horisontal). Næste modstand er ved 129 niv.