Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Er vi på vej til at se et nyt gennembrud i Bitcoin?

Posted af John Yde, 29. maj, 2020 - 09:44

Siden toppen nær 20000 niv. i den mest kendte af de såkaldte kryptovalutaer, Bitcoin, i slutningen af 2017 har kursen bevæget sig i noget, der bedst kan beskrives som et sidelæns interval. Sådanne intervaller slører den underliggende trend, hvilket tydeligt ses ved, at prisen går over og under de glidende gennemsnit (modsat perioden fra 2015 bunden).

Der er dog en hel del, der tyder på, at der er tale om et triangulært mønster siden toppen, og hvis det er tilfældet, så kunne det argumentere for, at der kun er tale om en pause, før optrenden fortsætter mod nye højder – altså et brud på 20.000 toppen. Dette synspunkt passer også med, at alle kursfald virker korrektive, mens kursstigningerne viser mere dynamik.

I tilfælde af en triangel er der dog en risiko for, at opturen foreløbig stoppes ved eller lige over 10.000 niv., før vi ser et nyt dyk ned mellem 7500 og 5000 niv., før markedet er klar til det endelige brud opad.