Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Nedturen i Danske Bank fortsætter, men…..

Posted af John Yde, 25. juni, 2019 - 09:17

Nedturen i Danske Bank aktien fortsætter, idet aktien nu er tæt på 100 niv. efter at have toppet over 250 niv. i både 2007 og i 2017. Vi har flere gange skrevet om den negative situation for Danske Bank (se analysen 1. feb. 2018 og 4. sept. 2018).

Risikoen er langsigtet, at aktien skal helt tilbage til udgangspunktet, og det vil sige 2009 bunden tæt på 30! Men der er altså også tegn på, at den aktuelle nedtur kan være ved eller tæt på en foreløbig kulmination. Det skyldes, at aktien nu er lige så oversolgt i teknisk forstand som ved bunden i 2009. Desuden er der oplæg til divergenser ved bundene i månedschartet.

I grafen herover vises det med den hvide pil nederst. Læg mærke til, at mens selve aktiekursen viser fortsatte kursfald til lavere og lavere niveauer, så viser den tekniske adfærdsmodel nederst stigende bundniveauer (vist med pilen). Det taler for aftagende trendstyrke nedad, og det går typiske forud for en kommende modreaktion opad.