Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Oplægget til en snarlig større reaktion i B&O aktien vokser

Posted af John Yde, 14. januar, 2020 - 13:24

Vi skrev allerede i december om gode chancer for at se en snarlig, større, opadrettet korrektion i Bang & Olufsen (se https://www.demetra.dk/teknisk-set-har-bo-aktien-en-chance-paa-kort-sigt/). Det krævede dog, at aktien holdt sig over 32.65, før brud på 40.10. Det skete ikke, og den nedadrettede trend er derfor fortsat intakt.

Det ændrer dog sandsynligvis ikke ved grundholdningen om, at en større modreaktion opad er på vej. Det skyldes flere tekniske forhold, som ikke er ændret. De er tværtimod blev forstærket. Læg mærke til de markante divergenser mellem de faldende aktiekurser inden for den røde stiplede kanal og så de højere og højere bundniveauer i indikatoren nederst (vist med den hvide pil). Det markerer typisk afslutningen på en trend.

Det kræver dog, at aktien er i stand til at bryde opad, og nu er det så toplinien ved 40 niv., som skal give efter for at bekræfte en modreaktion, som kan vise sig at have et større potentiale.

Kortsigtet støtte for aktien er ved bundlinien omkring 28.50 niv. og så 27.50 niv., som er kurs bunden i slutningen af 2008.