Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Teknisk analyse af D/S Norden og Torm

Posted af Lasse Uldbæk, 15. april, 2010 - 13:58


D/S Norden ser ud til at opbygge et kilelignende mønster mellem de røde linier. Her viser et afsluttet triangelmønster (orange område) oplæg til en bevægelse til test af toplinien og trianglens objektiv i 290 niv. Der samler sig en række større modstandsniveauer i en zone fra 275 til 300, hvor køberne kan slippe op igen og starte et større tilbagefald mod den langsigtede støttelinie i p.t. i 234. Støttelinien i 234 har mange berøringspunkter og er derfor en meget kritisk skillelinie i det langsigtede billede.

D/S Torm viser en sidelæns bevægelse mellem 55 og 63 siden midten af februar. Det ligner en naturlig korrektionsfase på det forudgående fald fra januar toppen i 74. Her er der plads til en reaktion op i 63-66 zonen (grøn område), før kræfterne slipper op. Derefter ses risiko for, at Torm vil søge tilbage og presse bundlinien i 53.50 af trendkanalen mellem de røde linier, som er en vigtig skillelinie nedad. Det bliver samtidigt vigtigt at følge Baltic Dry Freight indexet (BDI—orange linie), der har en pæn sammenhæng med Torm. Falder BDI (i DKK) under februar bunden i 13.952, kan det afslutte et stort topmønster med et betydeligt nedpotentiale.