Book et møde
book

Book et uforpligtende møde

Indtast venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Porteføljemanager /rådgiver

Michael Balsby

Book et foredrag med Svend Jørgen Jensen

Indtast venligst dine oplysninger og ønsket dato for foredrag, så kontakter vi dig hurtigst muligt og tager en snak om det.

Stifter, chefstrateg

Svend Jørgen Jensen

Står du med spørgsmål omkring din økonomiske situation?

Vi kan hjælpe dig videre

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Står du spørgsmål omkring økonomisk optimering af dit landbrug?

Vi kan hjælpe dig videre.

Kunderådgiver

Karl Skovgaard

Jeg vil gerne høre mere om:

Indtast navn, email og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt

Verdens største bygning (er i Kina naturligvis)

Posted af John Yde, 4. juli, 2013 - 07:56

Quartz skriver, at verdens største bygning er åbnet (i Kina naturligvis) og er 4 gange større end Vatikanet. New Century Global Center er åbnet i Chendgu og er 100 m. højt, 400 m. bredt og en halv kilometer langt. Der er et gulvareal på 1,7 mio. m2. 400.000 m2 vil blive brugt til butikker, men der er også plads til kontorer, et universitet, en 14 sals biograf, et pirat skib og en skøjtebane. I midten vil der være en 5000 m2 kunstig strand, der er præget af en 150 m. lang og 40 meter høj skærm, som vil levere en kunstig himmel med perfekte sol op- og nedgange.

Snart vil Kina også have verdens højeste bygning, Sky City, som med 838 m. vil være 10 m. højere end Dubais Burj Khalifa. Hvis altså projektet går i gang. Det har indtil videre været holdt tilbage af de lokale myndigheder. Bygningen vil i givet fald huse 30.000 personer fordelt på 202 etager. Der vil også være plads til talrige kontorer, et hotel, en skole, et hospital, 92 elevatorer og 17 helikopter landingspladser.